Πρέπει να προσέξουμε

Ο κόουτς του Δικέφαλου Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το αυριανό ματς με την Καρσίγιακα, σημειώνοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα:

«Η Καρσίγιακα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και παίζει πολύ καλό μπάσκετ με σκληρή και δυνατή άμυνα. Προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην άμυνα για να μπερδέψει τον αντίπαλο, ενώ στην επίθεση έχει συνεχόμενη κίνηση και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα».

Για το αν επηρέασε η αναβολή είπε: «Θα φανεί, εμείς συνεχίσαμε με προπόνηση εκείνη την ημέρα, σίγουρα ένα παιχνίδι είναι διαφορετικό από μία προπόνηση. Θα δούμε».

Τι περιμένει από την ομάδα του: «Θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και να έχουμε καθαρό μυαλό για να μη δώσουμε χώρο στους αντιπάλους».

Αν υπάρχουν ομοιότητες με το πρώτο παιχνίδι: «Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε εμείς αυτούς και αυτοί εμάς και θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στην επίθεση έχουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν κάτι και θέλει προσοχή».

Τέλος για τον Μαργαρίτη τόνισε: «Έχει μπει περίπου στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα».