Θέλουμε την νίκη

Ο Χρήστος Σαλούστρος μια μέρα πριν το εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με την Καρσίγιακα, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του είναι προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαλούστρος: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να τους κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Η Καρσίγιακα είναι πρωταγωνίστρια τόσο στο Eurocup, όσο και στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και περιμένουμε να έρθουν για να διεκδικήσουν τη νίκη. Εμείς λόγω του κενού είχαμε περισσότερο χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι με ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε μία απόσταση δύο βαθμών από την Καρσίγιακα».

Για το τι περιμένουν από την Καρσίγιακα: «Θα προετοιμαστούν για να έχουν σίγουρα κάποια άλλα κόλπα, αλλά και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα επιθετικά και αμυντικά τους συστήματα».

Για το μαρκάρισμα του Ντίξον: «Είμαι έτοιμος να τον μαρκάρω. Ο Ντίξον είναι ένας παίκτης από τον οποίο ζει όλη η ομάδα και είναι αυτός που δημιουργεί για την ομάδα».

Τέλος για την αναβολή με τον Παναθηναϊκό: «Το ρεπό μας έκανε καλό, γιατί και η ξεκούραση είναι ένα κομμάτι μέσα στη χρονιά».