Στόχος μας το πρωτάθλημα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Φακούντο Περέιρα σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, μιλώντας φυσικά γιατί άλλο για τον Δικέφαλο.

Ας δούμε τα σημαντικότερα από αυτά που είπε: «Είμαι καλά, είχα την τύχη να ξεκινήσω τη χρονιά με κάποια γκολ, τα οποία μου έδωσαν ψυχολογία και κέρδισα γρήγορα μία θέση στην ομάδα. Τώρα επιστρέφω από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για περισσότερο από ότι αρχικά αναμενόταν και σταδιακά προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου».

Για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του: «Είναι μία μεγάλη ομάδα που παλεύει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Έχει πολύ παθιασμένους οπαδούς, οι οποίοι την ακολουθούν είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League».

Για την προσαρμογή στην Ελλάδα: «Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα. Αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα και όλα είναι πιο εύκολα».

Για τις ασχολίες του στον ελεύθερο του χρόνο: «Πηγαίνω για φαγητό ή εξερευνώ την πόλη. Ακόμη δεν είχα την ευκαιρία να πάω σε κάποια παραλία ή σε κάποιο από τα ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης».

Τέλος για τον μέλλον του τόνισε: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω μια καλή σεζόν και να πετύχω σημαντικά πράγματα με την ομάδα μου και στη συνέχεια θα δούμε αν θα έρθει η ευκαιρία να μεταπηδήσω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα».