Η λίγκα θέλει τη σιωπή, ο ΠΑΟΚ όχι!

Ένα έγγραφο… πρόκληση έχει αποστείλει η Σούπερ Λιγκ σε όλες τις ΠΑΕ, από τις οποίες ζητάει να το υπογράψουν, ώστε να υπάρξει ενωτική στάση απέναντι στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Από την πλευρά του ο επίσημος ΠΑΟΚ, αρνήθηκε κατηγορηματικά να υπογράψει ένα τέτοιο έγγραφο κι αυτό γιατί τα όσα αναφέρονται εντός αυτού δεν συνάπτουν με την λογική και την φιλοσοφία του συλλόγου. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που συνεδρίασαν πριν από λίγη ώρα αποφάσισαν ομόφωνα ότι δεν γίνεται να συμφωνήσουν με αυτά που τους ζητάει η διοργανώτρια αρχή, εκφράζοντας άμεσα την δική τους θέση.

Τι προβλέπει όμως το έγγραφο; Ζητείται από τις ΠΑΕ να μην εκφράσουν ξανά δημόσια παράπονα για την διαιτησία αλλά και να προσπαθήσουν να “χαλιναγωγήσουν” τα ΜΜΕ , ώστε να αποφύγουν αναφορές, σχόλια και ρεπορτάζ που στοχοποιούν τους διαιτητές για να μην φορτιστεί το ήδη τεταμένο κλίμα.

Στην ουσία πρόκειται για μία προσπάθεια της Σούπερ Λιγκ αφενός να καταδείξει ότι αυτή παλεύει για την…ηρεμία σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που εννοείται πως δεν πρόκειται να υπογράψουν τέτοιο έγγραφο, κι αφετέρου να στείλει το μήνυμα στην ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να γίνουν κανονικά οι αγώνες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αρχική της αρνητική απάντηση θα τοποθετηθεί επίσημα αύριο, με μία ανακοίνωση η οποία θα ξεκαθαρίζει τη θέση της στο θέμα αυτό.