«Έτρωγαν λεφτά με τα τσουβάλια»

Χθες ο Βασίλης Γκαγκάτσης, σε συνέντευξή του στον Arena FM ήταν λάβρος κατά της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ και κυρίως κατά του Γιώργου Σαρρή, για τον οποίο πιστεύει ότι θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει.

Σήμερα ήρθε η κόντρα ρελάνς από τον Γιώργο Βούρβαχη, πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος έβαλε κατά του Βασίλη Γκαγκάτση, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

“Κάποιοι κύριοι υποχρέωσαν την ΕΠΟ και πλήρωσε 17 εκατομμύρια ευρώ για την κάρτα υγείας, χωρίς να γίνει ούτε μία εξέταση ποδοσφαιριστή. Εμείς τους πήγαμε στον εισαγγελέα και μας κατηγορούν. Γιατί υπέγραψε αυτός ο κύριος, αυτή τη σύμβαση; Για τον κ. Γκαγκάτση μιλάω, ποιος υπέγραψε αυτή τη σύμβαση” είπε ο Γιώργος Βούρβαχης, που συνέχισε την επίθεση.

“Κανείς δεν μιλάει γι΄ αυτούς, όλοι κατηγορούν εμάς, τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. Όταν έτρωγαν τα λεφτά με τα τσουβάλια, κανείς δεν μιλούσε. Όλοι οι ανεπάγγελτοι, μαζεύονταν σε ένα γραφείο για να σχεδιάσουν την επόμενη… λούμπα. Και σήμερα κατηγορούν εμάς. Ο Σαρρής είναι ένας τίμιος παράγοντας” είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανιων και στενός συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή…