Τα λεωφορείο, το πετρέλαιο και τα… ποντίκια

O Άρης έκανε επανεκκίνηση αυτό το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι χρειάζεται λίγος χρόνος για να μπορέσει να λειτουργήσει το σύστημα και να μπορέσουν οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει το καράβι, να βρουν τα πατήματά τους και να συγχρονιστούν.

Τελευταία εμφανίστηκαν δύο αποτελέσματα δυσλειτουργίας, οι άνθρωποι του Άρη δεν τα διέψευσαν και προσπάθησαν να τα διορθώσουν.

Την Κυριακή, το λεωφορείο δεν πήγε να παραλάβει την ομάδα για να την μεταφέρει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο οδηγός δεν εμφανίστηκε κι έτσι οι παίκτες αναγκάστηκαν να μεταβούν με τα αυτοκίνητά τους στο γήπεδο για να παίξουν. Χθες, στα αποδυτήρια δεν υπήρχε ζεστό νερό, καθώς δεν υπήρχε πετρέλαιο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούν να κάνουν μπάνιο.

“Είναι πράγματα που συνέβησαν, κρεμάστε μας! Υπήρξε ένα πρόβλημα με τον οδηγό του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι παίκτες να πάνε με αυτοκίνητα στο γήπεδο, ενώ το πετρέλαιο είχε τελειώσει. Το θέμα του πετρελαίου έχει ήδη διευθετηθεί. Μην ξεχνάτε ότι φέτος αναλάβαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και προβληματάκια μπορεί να βγαίνουν στην πορεία. Είναι, όμως, δεδομένο ότι προσπαθούμε για τις καλύτερες λύσεις. Κι εμείς όταν αναλάβαμε, αναγκαστήκαμε να κάνουμε απολύμανση και μυοκτονία στο Ρύσιο, γιατί κυκλοφορούσαν ποντίκια, αλλά δεν βγήκαμε με την ντουντούκα να το φωνάζουμε” σχολίασε, μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Περικλής Τράιος, στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού.