Από τον Βόλο στη… Λάρισα

Βολιώτης δεν είναι, αλλά ανέλαβε την Νίκη Βόλου όταν ήταν στα χαμηλά και κατάφερε να την ανεβάσει στην Σούπερ Λίγκα, από την οποία όπως όλα δείχνουν, θα υποβιβαστεί πρώτη – πρώτη…

Ο Ανδρέας Πάτσης δεν έκρυψε την επιθυμία του να αφήσει την ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου και να αναλάβει την Λάρισα, εφόσον θα του δοθεί αυτή η δυνατότητα.

“Να είμαστε ειλικρινείς. Η Λάρισα είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο. Αν ο κ. Πλεξίδας αποχωρεί, θα με ενδιέφερε η προοπτική να πάρω την Λάρισα” δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Για τον Πάτση, η Νίκη Βόλου δεν ήταν η πρώτη ομάδα, με την οποία έχει ασχοληθεί. Νωρίτερα, ήταν πρόεδρος της Ελασσόνας, όταν η ομάδα της Λάρισας έπαιζε στην Γ΄ Εθνική, ενώ είχε ενδιαφερθεί και για τον Ηρακλή.

Αυτή την εποχή, ο Πάτσης έχει παράπονα από τον κόσμο της Νίκης διότι το Πανθεσσαλικό έχει λιγότερο κόσμο απ΄ ότι πέρσι στην Φούτμπολ Λιγκ. Κι οι οπαδοί της Νίκης την σειρά του, όμως, θυμίζουν ότι πέρσι η Νίκη Βόλου είχε καλύτερη ομάδα απ΄ αυτή που έχει στην Σούπερ Λίγκα…