Η ΕΠΟ αποφασίζει «παίξτε μπάλα»

Το μπαλάκι από την Σούπερ Λίγκα περιμένει ο Γιώργος Σαρρής για να ανακαλέσει την απόφαση για τον μη ορισμό διαιτητών και να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο.

«Με αυτά θα ασχοληθούμε από αύριο. Αύριο έχει η Σούπερ Λιγκ συνεδρίαση, θα δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις και μετά θα αποφασίσουμε. Με μια ομόφωνη απόφαση της Σούπερ Λιγκ, όπως αυτή της Φούτμπολ Λιγκ, θα το ξαναδούμε το θέμα», δήλωσε χθες από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει είναι να προσυπογράψουν όλες οι ομάδες το έγγραφο που μοιράζει η Λίγκα (το χθεσινό απορρίφθηκε από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και λέγεται πως σήμερα θα δοθεί άλλο… διορθωμένο, για να το υπογράψουν), να κάνουν στην πράξη αυτό που ζητάει ο Ολυμπιακός, έτσι ώστε αύριο να οριστούν οι διαιτητές και να γίνουν οι αγώνες.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΠΟ θέλει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αφού γίνει αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός και χωρίς να ρίξει η ίδια τα… μούτρα της κι έχει ενδιαφέρον να δούμε στη διάρκεια της μέρας, πως θα αντιδράσουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός που δεν παίζουν το παιχνίδι τους, και τι θα κάνει η Ομοσπονδία, αν δεν ψηθούν Σαββίδης και Αλαφούζος.