Επίθεση Παναθηναϊκού στη Λίγκα

O Παναθηναϊκός παίζει… φουλ επίθεση από χθες και σήμερα δημοσιοποίησε την απάντηση που έστειλε στην Λίγκα, όταν μοιράστηκε χθες το βράδυ το περίφημο έγγραφο προς υπογραφή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην Λίγκα, τονίζοντας πως επιβεβαιώνεται ότι υπακούει και ενεργεί υπό συγκεκριμένες εντολές…

Η απάντηση του Παναθηναϊκού :

Με την παρούσα απάντησή μας, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στο Συνεταιρισμό ότι το αποσταλέν σχέδιο κειμένου ανακοίνωσης (18.11.2014 ώρα 20.23 ) δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εγκριθεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Το περιεχόμενο του προτεινόμενου κειμένου έρχεται να προστεθεί στους έντονους προβληματισμούς και την αμφισβήτηση – με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας- που έχουμε διατυπώσει τους τελευταίους μήνες από την έναρξη του φετινής αγωνιστικής περιόδου για τη νομιμότητα διαχείρισης σημαντικών ζητημάτων από τη διοργανώτρια του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και επιβεβαιώνει ότι ο Συνεταιρισμός υπακούει και ενεργεί υπό συγκεκριμένες εντολές. Δεν θα ανεχθούμε μία νέα προσπάθεια χειραγώγησης του ιστορικότερου Συλλόγου, η οποία (προσπάθεια) απλώς μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των μελών που επιδιώκουν την ουσιαστική εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκείνων που την επαγγέλλονται για λόγους σκοπιμότητας.

Μετά ταύτα, θεωρούμε ότι έχει ακυρωθεί -με υπαιτιότητά- σας το κάλεσμα των Προέδρων ΠΑΕ σε ουσιαστική συζήτηση για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παραίτηση δε του κ. Ευστράτιου Σωπήλη από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου θα υποβληθεί δεόντως άμεσα στο αρμόδιο όργανο του Συνεταιρισμού (Δ.Σ.). Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αρνείται να προσφέρει οιοδήποτε αβάσιμο επιχείρημα συναίνεσης ή συνδιαλλαγής στον επιχειρούμενο οριστικό εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
Εκ μέρους του Προέδρου Δ.Σ.
Κ. Ιωάννη Αλαφούζου