Κάνει τη δύσκολη, αλλά αύριο ορίζει

H ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα φαίνεται πως έπεσαν σε… τοίχο, καθώς δεν κατάφεραν αυτό, που ήθελαν, να κάνουν όλες τις ομάδες να υιοθετήσουν τις θέσεις, που εξέφρασε ο Ολυμπιακός κι έτσι ψάχνουν έναν τρόπο να κάνουν πίσω και να γίνουν κανονικά οι αγώνες το Σαββατοκύριακο, καθώς ούτε ιδιαίτερο νόημα έχει η αναβολή, αλλά ούτε ημερομηνίες κενές για να γίνουν οι αγώνες υπάρχουν.

Στη διάρκεια της Τετάρτης δεν βρέθηκε λύση, αφού η Λίγκα δεν κατάφερε να πείσει τις ομάδες να δεχτούν την χθεσινοβραδινή επιστολή (ντροπής), που τις έστειλε, η πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ, να υπογράψουν οι ομάδες μια άλλη επιστολή που θα δέχονταν κάποια πράγματα της επιστολής της ΕΠΟ με κάποιες προθήκες, δεν μπορούσε να περάσει (κάποιες ομάδες μαλλον δεν μπορούν να καλέσουν τη δικαιοσύνη να δράσει άμεσα, όπως ζητούσε ο ΠΑΟΚ) κι έτσι όλα έμειναν στον αέρα.

Από την πλευρά της ΕΠΟ άρχισε μια μίνι αναδίπλωση, με τον αναπληρωτή πρόεδρο, Γιώργο Βούρβαχη, να δηλώνει ότι “πιθανότατα θα γίνει η αγωνιστική, καθώς δεν υπάρχουν και ημερομηνίες”, ενώ πλέον Λίγκα και ΕΠΟ ψάχνουν έναν εύσχημο τρόπο να κάνουν πίσω και να οριστούν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι διαιτητές.

Λογικά, το πρωί της Πέμπτης η Λίγκα θα ζητήσει από την ΕΠΟ να ορίσει τους διαιτητές και να γίνουν οι αγώνες του Σαββατοκύριακο και η ΚΕΔ αναμένεται να το κάνει.

Με δεδομένο ότι το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το Πλατανιάς – Πανιώνιος, το Σάββατο στις 3μμ, οι διαιτητές πρέπει να οριστούν μέχρι τις 3μμ της Πέμπτης, καθώς από τον ορισμό ως την σέντρα, θα πρέπει να μεσολαβούν 48 ώρες.