Τι θα βρει στο Μινσκ

Σιγά – σιγά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης στο Μπορίσοφ, κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει για να μην έχει το μυαλό του στο παιχνίδι Γκινγκάμπ – Φιορεντίνα και να έχει την τύχη του στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική με τους Γάλλους στην Τούμπα.

Το ταξίδι είναι δύσκολο, καθώς οι συνθήκες δεν θα είναι καλές στο Μινσκ, και ο ΠΑΟΚ θα πετάξει το απόγευμα της Τρίτης για την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, προκειμένου να συνηθίσουν οι παίκτες τον καιρό και τις γενικότερες συνθήκες εκεί.

Σήμερα, στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας το θερμόμετρο δείχνει 0 βαθμούς, την ώρα που στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία είναι στους 15 βαθμούς. Είναι μια μεγάλη διαφορά, που οι παίκτες, θα πρέπει να συνηθίσουν…

Το βραδάκι της Τρίτης, που θα φτάσει ο ΠΑΟΚ στο Μινσκ, θα βρει το θερμόμετρο στο -5, καθώς από την Κυριακή θα πέσει η θερμοκρασία στη Λευκορωσία.

Σ΄αυτά τα επίπεδα, στο -5 δηλαδή, θα είναι η θερμοκρασία και τις επόμενες δύο μέρες, που θα μείνει ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, και φυσικά και την ώρα του αγώνα…