Επιστρέφει στην Μπάγερν ο Χένες!

Έξι μήνες μετά την φυλάκισή του, ο Ούλι Χένες θα μπορεί να αναπνέει και πάλι αέρα (περιορισμένης) ελευθερίας και παράλληλα να δουλεύει για την αγαπημένη του Μπάγερν.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν που φυλακίστηκε στις 2 Ιουνίου, έχοντας καταδικαστεί σε 3,5 χρόνια φυλάκιση για φοροδιαφυγή, θα μπορεί από τον Ιανουάριο να κάνει χρήση των ευεργητικών διατάξεων του νόμου και να περνάει τις 12 ώρες της μέρας έξω από τη φυλακή.

Ο Χένες θα μπορεί να φεύγει στις 6 το πρωί από την φυλακή και οφείλει να επιστρέφει στις 6 το απόγευμα. Σ΄ αυτό το διάστημα μπορεί να είναι έξω, εφόσον όμως έχει εργασία. Η Μπάγερν σκοπεύει να του προσφέρει ένα συμβόλαιο, για να εργαστεί στις ακαδημίες, αφενός για να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα και να μπαίνει και πάλι σιγά – σιγά στην καθημερινότητά της, κι αφετέρου να μπορεί να κάνει χρήση των διατάξεων του νόμου και να κυκλοφορεί εκτός φυλακής για 12 ώρες τη μέρα.

“Ήταν επιθυμία του να δουλεψει στις ακαδημίες. Θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με την Μπάγερν. Θα είναι μία λύτρωση για τον ίδιο, να αρχίσει πάλι να βρισκει τον ρυθμό του” δήλωσε ο σημερινός πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χόπφνερ.