«Με χτύπησε ο προπονητής…»

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στον Πανηλειακό, εκεί όπου πέρα από όλα τα τραγελαφικά που έχουν συμβεί με τους ποδοσφαιριστές, τώρα έρχεται και ο γενικός αρχηγός να καταγγείλει πως τον χτύπησε ο προπονητής!

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος σε δηλώσεις του στον Τύπο της Ηλείας υποστηρίζει πως ο Ηλίας Φυντάνης χειροδίκησε εναντίον: «Ο Ηλίας Φυντάνης προσπαθεί μέσα από τα ψέματα να δημιουργήσει καταστάσεις στην ομάδα. Κι όλα αυτά που αναφέρονται ότι έκλεισα τις πόρτες για να μην γίνει προπόνηση είναι ψέματα. Υπάρχουν μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Σε ότι αφορά το θέμα των άπλυτων ρούχων, πριν ακόμα από το ματς με τον Αχαρναϊκό είχε επισημανθεί από εμένα στους κ. Κανακίδη, Χριστόπουλο ότι υπάρχει πρόβλημα μ’ αυτό. Κανείς δεν έκανε όμως κάτι…

Την τελευταία φορά που έγινε αυτό το σκηνικό (σ.σ. την περασμένη εβδομάδα) κι είχαμε το πρώτο σκηνικό με τον Η. Φυντάνη, εγώ είχα βρει ρούχα και τα είχα φέρει στη Συντριάδα, χωρίς όμως να μπορώ να βρω πουθενά πλυμένες κάλτσες! Τότε ο Η. Φυντάνης κάλεσε όλους τους παίκτες στο γραφείο ενώπιον μου και μπροστά σ’ αυτούς με εξύβρισε και με έθιξε σαν άτομο στα πρόσωπα των παιδιών.

Σε ότι έχει να κάνει με το επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, ήρθε στην Συντριάδα την ώρα που μοίραζα εγώ τα ρούχα στους παίκτες και μου είπε ότι εγώ δεν είχα δουλειά εκεί κι ότι έπρεπε να κάνω αυτό που έλεγε αυτός. Δηλαδή να αποχωρήσω από τη Συντριάδα.

Απάντησα ότι, εντολές δέχομαι μόνο από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Θαν. Παπαγεωργίου.

Και τότε πάλι με εξύβρισε και με απείλησε μπροστά σε πολλά άτομα, και χειροδίκησε, με χτύπησε στην πλάτη, με κλώτσησε και με έσπρωξε από τις σκάλες».