Ζήτησε χρόνο ο Κόκε

Πίστωση χρόνου έως και την Δευτέρα ζήτησε ο Σέρχιο Κόκε προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε από πλευράς Άρη για συνεργασία. Οι δύο πλευρές είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, στην οποία συζητήθηκαν λεπτομέρειες της συνεργασίας, με τον Ισπανό να ζητά λίγες μέρες περιθώριο, ώστε να επανεξετάσει την πρόταση.

Ο πρώην αρχηγός του Άρη βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ινδία, όπου και αγωνίζεται για λογαριασμό της Νορθ Ισ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του, ωστόσο, ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο όπως και το πρωτάθλημα της χώρας που έχει διάρκεια μόλις τέσσερις μήνες.

Ο Ισπανός επιθετικός που επέστρεψε δυναμικά στο “κιτρινόμαυρο” προσκήνιο μετά το βιντεάκι που ανάρτησε στο facebook, έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη, όπου κι έζησε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του όπως έχει τονίσει κατ΄εξακολούθηση παλαιότερα και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη του δίνει απλόχερα αυτή την ευκαιρία.

Η απόφαση του Κόκε την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό τις κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι αναφορικά με την γραμμή κρούσης της ομάδας.