Έπεισε και παρέμεινε!

Aντεγκμπόγιε και Άρης θα χαράξουν την ίδια πορεία από εδώ και πέρα, καθώς ομάδα και παίκτης συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση ο Βρετανός γκαρντ, τόνισε: «Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Άρη ως το τέλος της σεζόν. Όταν ήρθα στην ομάδα, για να καλύψω το σημαντικό κενό του Τόρεϊ (σ.σ. Τόμας), είχα στο μυαλό μου μόνο πώς θα τη βοηθήσω για να πάρει τις νίκες που χρειαζόταν στο διάστημα που θα ήμουν εδώ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε η σκέψη να μείνω ως το τέλος, αλλά η προσοχή μου ήταν στραμμένη στο παρκέ» και πρόσθεσε:

«Ήταν αμοιβαία επιθυμία η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα και χαίρομαι που επιτεύχθηκε. Έχω δεθεί με τον Άρη από την αρχή της παρουσίας μου σ’ αυτόν, χάρη στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συμφωνία επήλθε στην τελική συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. και τον εκπρόσωπο του Βρετανού γκαρντ. Έτσι, ο Αντεγκμπόγιε, ο οποίος είχε υπογράψει στις 17/10 στον Άρη για ένα μήνα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου».