Τέσσερις του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Της Αναστασίας Σπύρτου

Τέσσερις παίκτριες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμύνταιο, αρχής γενομένης από τις 24 Νοεμβρίου, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.

Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα (24/11) και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αμύνταιο και σ’ αυτήν θα συμμετάσχουν και οι  «ασπρόμαυρες» Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου και Ράτσικα. Ακολούθως, θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια με την Βουλγαρία (26 και 27/11).

Στις 2 Δεκεμβρίου η Εθνική θα αναχωρήσει με προορισμό την Ζυρίχη, όπου και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο όμιλο, κατά σειρά, τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία, το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σωκράτης Βακάλης κάλεσε για την προετοιμασία 18 αθλήτριες οι οποίες είναι οι: Χοτοκουρίδου, Κεπεσίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Καρελά, Μούρνου, Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου, Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μπαλάφα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Λάμπρου, Τσομπανίδου (HONDA Πανόραμα), Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).