Άρης, επιστροφή στο παρελθόν

Με τον Ιανουάριο να πλησιάζει ήτοι αρχίζει κι επίσημα η μεταγραφική περίοδος, στον Άρη σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για την ενίσχυση της ομάδας. Κι απ’ ότι φαίνεται σε αυτές περιλαμβάνεται «μπόλικος» Άρης από το πρόσφατο παρελθόν.

Με τον Κόκε επιβεβαιώνεται, από την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων», ότι υπάρχει επικοινωνία και μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και η οριστική εξέλιξη. Από κει και πέρα έχουν προταθεί κι άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Νεμπεγλέρας, Καμπάνταης, Νέτο και Γόγολος, ενώ το νεότερο όνομα στην μεταγραφολογία είναι αυτό του Χαβίτο.

Υπό προϋποθέσεις όλοι θα μπορούσαν να αποκτηθούν. Υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί που θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Πρώτον, ότι ο Άρης μπορεί να δηλώνει στο Φύλλο Αγώνα μέχρι τέσσερις ξένους και δύο Έλληνες άνω των 33 ετών…

Τέλος, μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτή του Νέστορα Στεφανίδη. Ο Έλληνας επιθετικός ανήκει στην Λάρισα, αλλά πιθανότατα θα αποχωρήσει.