Υπογραφές ή… αποχή

Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει φέτος ο Άρης και οι παίκτες του, καθώς οι κίτρινοι παίζουν στην Γ΄ Εθνική, η οποία είναι ερασιτεχνική κι έτσι δεν υπάρχουν συμβόλαια για να κατοχυρώνουν τους ποδοσφαιριστές (όσο τα συμβόλαια, μπορούν να κατοχυρώσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο).

Στην ουσία οι παίκτες στις περισσότερες ομάδες, έτσι και στον Άρη, βασίζονται σε προφορικες συμφωνίες κι όπως καταλαβαίνει κανείς, καλοί παίκτες, δύσκολα μπαίνουν σ΄ αυτή τη διαδικασία.

Οι σημερινοί παίκτες του Άρη είχαν την διαβεβαίωση ότι θα υπέγραφαν ιδιωτικά συμφωνητικά για τα ποσά που συμφώνησαν με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να νιώθουν κάπως κατοχυρωμένοι, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει γίνει.

Μάλιστα, έστειλαν το μήνυμα που αν δεν υπογραφούν τα ιδιωτικά συμφωνητικά, που δεσμεύουν αυτόν που υπογράφει απέναντι στους παίκτες, δεν σκοπεύουν να κατεβούν στην προπόνηση από βδομάδα.

Είναι ένα θέμα που θα το πιάσει τη Δευτέρα ο Γιώργος Γαλανός με τους συνεργάτες του, και αναμένεται να υπογραφούν τελικά αυτά τα συμφωνητικά για να ηρεμήσουν οι παίκτες, οι οποίοι έχουν και το θέμα της ασφάλισης στο μυαλό τους…