Σκέφτεται δίδυμο Μπεργκ – Πέτριτς

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει να πονοκεφαλιάσει για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και μετά το τέλος της σημερινής (1/3) προπόνησης επέλεξε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Σύμφωνα με τα πλάνα του νεαρού τεχνικού, δεν αποκλείεται στο Καραϊσκάκη να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς, με τον Μλάντεν Πέτριτς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην αρχική 11άδα δίπλα στον Μπεργκ. Σε διαφορετική περίπτωση δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Καπίνο, στην άμυνα οι Νάνο (αριστερά), Τριανταφυλλόπουλος (δεξιά), Σίλντεφελντ – Κουτρουμπής στόπερ, στα χαφ οι Ζέκα, Πράνιτς, Λαγός και οι Αμπεΐντ – Ατζαγκούν δίπλα στον Μπεργκ. Αν ο Πέτριτς επιλεγεί να πλαισιώσει τον Σουηδό φορ, τότε θα “θυσιαστεί” ο Ατζαγκούν.