Κανονικά ο Κάτσε συντηρητικά ο Ρατς

Κανονικά συμμετείχε ο Έργκους Κάτσε στο σημερινό οικογενειακό διπλό, αντίθετα με τον Ράζβαν Ρατς που έπαιξε ένα ημίχρονο για λόγους ξεκούρασης. Ενώ εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως στο οικογενειακό διπλό, αγωνίστηκε και ο Παπαγιαννόπουλος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, παίρνοντας και τους Πατράλη, Πούγγουρα από τη δεύτερη ομάδα. Στα 50 λεπτά που διήρκησε το δίτερμα, δεν μπήκαν γκολ.

Ο Κάτσε έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι που είχε χαρακτήρα προσαρμογής σε αγωνιστικά δεδομένα μετά και την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής, ο Ρατς έπαιξε σε ένα ημίχρονο για λόγους ξεκούρασης, ενώ δεν συμμετείχαν οι Αθανασιάδης, Γλύκος και Σαλπιγγίδης που είχαν άδεια.

Στο γυμναστήριο έμεινε ο Κυριάκος Σαββίδης λόγω χτυπήματος στο πόδι, την αποκατάστασή τους συνέχισαν οι Μαντούρο, Μακ και Δεληγιαννίδης, ενώ ατομικό έκανε ο Τζιόλης.

Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με τους: Ιτάνζ, Ποζατζίδη, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Σπυρόπουλο, Κίτσιου, Τζανδάρη, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα, Κουλούρη, Περέιρα.

Οι Μαύροι παρατάχθηκαν με τους: Γιακουμή, Βιτόρ, Κατσικά, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Ρατς, Μάρτενς, Πατράλη, Κάτσε, Πόζογλου, Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποχώρηση του Ρατς οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες και τον Κάτσε σε ρόλο μπαλαντέρ.