Φιλικό διπλό, με διαιτητή Κασναφέρη!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται τα δύο φορ του Ηρακλή και φρόντισαν να το δείξουν για μία ακόμη φορά. Περόνε και Λουκίνας πέτυχαν από ένα γκολ, με τους «κυανόλευκους» να πετυχαίνουν μία φιλική νίκη ψυχολογίας με 2-0 στην Ξάνθη.

Οι δύο προπονητές, Ραζβάν Λουτσέσκου και Νίκος Παπαδόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να κάνουν διάφορες δοκιμές. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 19’ με τον Περόνε, ενώ ο Λουκίνας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75’. Ένα από τα «ωραία» του αγώνα ήταν και το ότι διαιτητής του ήταν ο Γιώργος Κασναφέρης (!) που ως γνωστόν επέστρεψε και πάλι στην SKODA Ξάνθη. Βοηθοί του ήταν οι Κωνσταντινίδης και Δρασκέλης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος (46’ Κυριακίδης), Γουάλας (46’ Μπέρτος), Μπαξεβανίδης (76’ Κολλαράς), Λισγάρας (46’ Παπαστεριανός), Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης (46’ Ομπόντο), Κλέιτον (70’ Λαζαρίδης), Ράνος (76’ Μπαρέττας), Καπετάνος (46’ Λουσέρο), Σολτάνι (55’ Ολιβέιρα).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλεριάνος (46′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (75′ Σμίλτος), Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (58′ Τόσκας), Πασάς (58′ Κυριακίδης), Τσιλιανίδης (46′ Σιατραβάνης), Ρομάνο (75′ Ζιαμπάζης), Περόνε (58′ Λουκίνας).