Το φιλικό, ο Σανιά και ο Ψυχογιός

Ικανοποιημένος από αυτά που είδε δήλωσε ο Πάουλο Κάμπος μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε πως μέρα με τη μέρα η ομάδα βελτιώνεται, σχολίασε την απόδοση του Σανιά, ενώ εξήγησε γιατί χρησιμοποίησε τον Ψυχογιό στη μεσαία γραμμή.

Στην αρχική τοποθέτησή του ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Έκαναν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσουμε οποιοδήποτε παίκτη για την εικόνα της ομάδας, θα πει πως είμαστε καλά και ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Για μένα ήταν σημαντικό που χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες. Δεν κοίταξα το αποτέλεσμα, αλλά την εμφάνιση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σιντί Σανιά: «Δεν είναι εύκολο ένας επαγγελματίας παίκτης να μην έχει επίσημα παιχνίδια. Η αυτοσυγκέντρωση, το κίνητρο και η ψυχολογία του, πέφτουν. Η πάσα του στο πέναλτι ήταν εξαιρετική. Ελπίζω πως τον Γενάρη θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Τέλος για τη χρησιμοποίηση του Ψυχογιού στα χαφ: «Είναι μέρος της προπόνησης να δοκιμάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, για να είναι έτοιμοι αν και εφόσον χρειαστεί».