Αυτός θέλει, η ομάδα μπορεί;

Αυτό που “καίει” τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό είναι η παραμονή στην ομάδα του Μάρκου Μπεργκ, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕ στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα αρκεί να διευθετηθούν κάποια θέματα. Από την πλευρά των “πρασίνων” η διάθεση για παραμονή του Σουηδού είναι δεδομένη, αρκεί να μπορούν να καλύψουν τις όποιες απαιτήσεις θα ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων ο έμπειρος φορ.

«Θα μιλήσουμε με τον αθλητικό διευθυντή και τον σύλλογο και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εγώ από την πλευρά μου είμαι θετικός αλλά υπάρχουν αρκετά ζητήματα που θα πρέπει να ικανοποιούν και τις δύο πλευρές».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό: «Ναι, αν όλα είναι καλά και βέβαια θέλω να συνεχίσω. Με τιμά πάρα πολύ το γεγονός ότι ο σύλλογος θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου».

Για την διακοπή και όσα συμβαίνουν στον ελληνικό ποδόσφαιρο: «Η κατάσταση αυτή είναι σκατά… Δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα αλλά δεν προκαλεί έκπληξη ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν ένα φιλικό ματς. Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση. Σίγουρα η ήττα είναι κάτι που δεν μας ικανοποιεί».

Για την απόδοσή του: «Νιώθω καλύτερα, κάθε αγώνας είναι χρήσιμος για να αποκτήσω ρυθμό».