Μύδροι Πάτση κατά Σαρρή

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Σαρρή από τον Ανδρέα Πάτση για όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη του στον Sentra Fm ας δούμε όσα δήλωσε παρακάτω:

Για τη θέση της Νίκης Βόλου: «Το πρώτο θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποσαφηνιστεί το θέμα των καταγγελιών, πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Θα πρέπει επίσης να γίνει καταγγελία στο πρόσωπο του κ. Σαρρή που έβαλε δυναμίτη στα θεμέλια του ποδοσφαίρου. Αναβλήθηκε ο ορισμός των διαιτητών και γιατί θα γίνει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα; Τι άλλαξε; Ποιος κοροϊδεύει ποιον;  Παίζει κ. Σαρρής με τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα; Κάνει παιχνίδι πολιτικό με συγκεκριμένους παράγοντες γιατί θέλουν να λύσουν διαφορές και βρήκαν πεδίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Βρεθήκαμε όλοι εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε πλέον. Εγώ λέω να μην ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Δεν έχει νόημα. Ας το τινάξουμε στον αέρα και να πάμε από την αρχή».

Για τον Γιώργο Σαρρή: «Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχανάλυσης. Έχει τινάξει το ελληνικό πρωτάθλημα στον αέρα. Κυριολεκτικά το έχει τινάξει στον αέρα. Αυτός είναι η αιτία που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Η παρουσία του και μόνο είναι επικίνδυνη. Ο ίδιος όμως δεν το αντιλαμβάνεται ή δεν τον αφήνουν να το αντιληφθεί. Πρέπει να γίνει μία αλλαγή να μπουν νέοι όροι, νέοι κανόνες, νέα πρόσωπα».

Για τη Super League και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας είπε: «Νομίζω ότι η Super League είναι ένας εμπορικός συνεταιρισμός και πρέπει να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων που συμμετέχουν. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη και περιμένω να δω αύριο πως θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Τέλος για τον Χιου Ντάλας είπε: «Δεν νομίζω ότι προσέφερε κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα ήταν μία «αιμορραγία» γιατί δεν έγινε και τζάμπα. Σε εννιά αγωνιστικές είμαστε σε χειρότερο επίπεδο από ότι ήμασταν πέρυσι».