Τα λεφτά του Φερνάντες και ο Ν’ Λουντουλού

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη, καταθέτοντας την δική της θέση για την περίπτωση του Ν’ Λουντουλού, ο οποίος μάλιστα σε συνέντευξη που έδωσε είπε ότι ο συμπαίκτης του Βάσκο Φερνάντες πλήρωσε για να μπει πετρέλαιο στο Ν. Ρύσιο.

Επί της ουσίας επιβεβαιώνεται πως ο Πορτογάλος έδωσε χρήματα, αλλά «πήρε αμέσως τα χρήματά του από τη Διοίκηση», ενώ για τον Ν’ Λουντουλού τονίζεται πως είναι κανονικά πληρωμένος και ότι η απόφαση για την απομάκρυνσή του λήφθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ, με αφορμή όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται από μερικούς δημοσιογράφους και αναπαράγονται από μια μικρή μειοψηφία φιλάθλων σε ραδιόφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει να αναφέρει τα παρακάτω:
Διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες και ακούσαμε ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πλήρωσε το πετρέλαιο στο προπονητήριο στο Ν. Ρύσιο.

Πουθενά, όμως, δεν ακούσαμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πήρε αμέσως τα χρήματά του από τη Διοίκηση. Στο προπονητήριο μπήκε πετρέλαιο κανονικά, την ίδια μέρα, απλά υπήρξε μια λάθος συνεννόηση στην ώρα παράδοσης.
Αν αυτή είναι η «μεγάλη» είδηση των ημερών τότε λυπούμαστε και παράλληλα προβληματιζόμαστε…
Αν ασχολούνται τόσο πολύ με τέτοιου είδους γεγονότα, «ταλαιπωρώντας» την ομάδα και παράλληλα διαταράσσοντας την ηρεμία της, που τόσο απαραίτητη είναι, καλό θα είναι να σκεφτούν καλά από δω και πέρα ότι αν η ομάδα μας δεν εκπληρώσει το στόχο της, χαμένος δε θα είναι μόνο ο ΑΡΗΣ, αλλά και αυτοί…

Πάμε στο θέμα Ν’ Λουντούλου, για να το κλείνουμε…
Ν’ Λουντούλου: 18.000 ευρώ, χωρίς να ακουμπήσει… μπάλα και χωρίς να αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό εδώ και τρεις μήνες, όχι από δικό μας «λάθος» (εμείς πληρώσαμε…).

Αν ορισμένοι θέλουν να ασχολούνται με «ιστορίες για αγρίους» («αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής», ή ότι «δεν έχει να φάει…» κλπ, κλπ, κλπ…), έχουμε να τους πούμε ότι, εκτός του παραπάνω ποσού, καλύψαμε τον 1,5 μήνα διαμονής του στο ξενοδοχείο, έξτρα αυτοκίνητο και σε μεγάλο διάστημα την διατροφή του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πληρώθηκε τα συμφωνηθέντα στις 28 Οκτωβρίου (τρεις μέρες πριν ολοκληρωθεί ο μήνας) και στις 6 Νοεμβρίου, άφησε την προπόνηση που ήταν στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανέβηκε στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, μπήκε στο γραφείο του Προέδρου, χωρίς άδεια και έχοντας μια ανάρμοστη συμπεριφορά, φώναζε «δεν έχω λεφτά», δείχνοντας τις άδειες τσέπες του και ζητώντας 2.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία μαζί του ήταν συγκεκριμένη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα που οραματιζόμαστε.

Ασχέτως, όμως, όλων των παραπάνω, ρωτήσαμε το αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας μας εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι χρήσιμος. Η απάντηση που πήραμε ήταν ξεκάθαρη, ότι πρόκειται για έναν μέτριο παίκτη και έναν προβληματικό χαρακτήρα, ο οποίος, μάλιστα, δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας μας. Κι εμείς, έντιμα και ξεκάθαρα, τον ενημερώσαμε 1,5 μήνα πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ότι είναι ελεύθερος, προκειμένου να βρει από τώρα ομάδα και να αγωνιστεί.

Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, σε τρεις μήνες κόστισε στη διοίκηση του ΑΡΗ 18.000 ευρώ, χρήματα που δε παίρνει ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε ομάδα της Football League σ’ έναν χρόνο.
Τα συμπεράσματα δικά σας…».