Πέρασε… φιλικά απ΄ την Αρναία (Video)

Σε φιλικό που έγινε στην Αρναία, η Καλαμαριά κέρδισε τον τοπικό Απόλλωνα με 2-0, χάρη σε γκολ του Γκέσιου στο 64′ και του Μπότη (της Κ20) στο 85′.

Όπως και στο προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με τον Άρη, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, ενώ χρησιμοποίησε και αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του Απόλλωνα.

Τον αγώνα, που έγινε σε… χαμηλές θερμοκρασίες (8ο C), στο γήπεδο της Αρναίας παρακολούθησαν και οι πρόεδροι των ομάδων, Βασίλης Ανατολίτης και Κώστας Καραγιάννης, οι οποίοι συζήτησαν το πλαίσιο γενικότερης συνεργασίας των δύο συλλόγων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Παπαϊωάννου (65′ Βασιλειάδης), Τζίνας (75′ Τσεμεκίδης), Παναγιωτίδης, Παπαστεριανός (77′ Χ. Λουιζίδης), Μαυροκεφαλίδης, Ακασού, Καρασαββίδης (46′ Μέτσι-77′ Θ. Λουιζίδης), Καπετάνος (85′ Τσολερίδης), Ρέβας (46′ Γκέσιος, 82′ Μπότης), Καπνόπουλος (72′ Πιαστόπουλος), Αναστασίου (70′ Γιώργης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μπιμπισίδης, Τζιότζιος, Σαλέπης, Αποστολάκης, Ζαχαράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Γεωργούλας, Γεωργίου, Δημογκίκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Λεμονής, Μπουλγκουρίδης Λ., Μτσεντλιάλι, Μενιγκάλι.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από το φιλικό παιχνίδι…