Έκανε ένσταση ο ΠΑΟΚ!

Της Αναστασίας Σπύρτου

Το’ πε και το’ κανε ο ΠΑΟΚ, που μπορεί να πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Αθηναϊκού, ωστόσο προχώρησε στην κατάθεση ένστασης, όπως είχε προαναγγείλει, για τη συμμετοχή της Κωστάκη στην αναμέτρηση.

Παρά τη μεγάλη νίκη, λοιπόν, με 75-76 στο «Δικέφαλο» είναι έξαλλοι με το γεγονός, ότι η Αναστασία Κωστάκη του Αθηναϊκού πήρε πίσω το δελτίο, που της είχε κρατηθεί στο πρόσφατο ματς με τον Παναθλητικό, αποκτώντας το δικαίωμα συμμετοχής στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μπορεί η ΕΟΚ να έκρινε ότι οι διαιτητές κράτησαν άδικα το δελτίο της 36χρονης γκαρντ και να της το επέστρεψε, όταν η ίδια επισκέφθηκε τα γραφεία της Ομοσπονδίας (!) στον ΠΑΟΚ, όμως, θεωρούν ότι υπάρχει παράβαση του κανονισμού. Κι αυτό, γιατί όσο κι αν έχουν δίκιο ο Αθηναϊκός και η αθλήτρια για την λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, από τη στιγμή, που αυτοί κρατούν ένα δελτίο, ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε, ήδη, προβεί σε προφορική διαμαρτυρία, και, όπως είχε προαναγγείλει, προχώρησε και σε έγγραφη καταγγελία, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μιας και η Κωστάκη αγωνίσθηκε κανονικά.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι απόφαση θα πάρει ο αθλητικός δικαστής και αν θα «αδειάσει», ουσιαστικά, την Ομοσπονδία, θεωρώντας ότι λειτούργησε παράτυπα, ευνοώντας μια ομάδα έναντι μιας άλλης…!