Λένε ότι κυβερνούν με κλέφτες και απατεώνες!

Η χώρα έχει μπει σε μακρά προεκλογική περίοδο και όλοι κάνουν από τώρα τα… κουμάντα τους.

Ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, τα έχωσε στο ΠΑΣΟΚ, με την σύμπραξη του οποίου κυβερνά η παράταξή του.

«Η δική μας η παράταξη δεν έχει να δείξει ούτε κλέφτες, ούτε απατεώνες, ούτε ανθρώπους που ληστέψανε το κράτος, ενώ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει πάρα πολλούς και ένας ένας πάνε στη Δικαιοσύνη» σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογραμμίζοντας ότι η συγκυβέρνηση με τη Χαριλάου Τρικούπη έγινε λόγω αναγκών.

Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι στιγμής η μόνη αντίδραση έχει έρθει από τον Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τζαμτζή, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κουλτούρα κάποιων δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν απευθύνονται μόνο στα κομματικά τους ακροατήρια όπως σε άλλες εποχές», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος παραδέχεται ουσιαστικά ότι η ΝΔ κυβερνά με κλέφετες, απατεώνες και ληστές, ή έστω αυτούς που τους διαδέχτηκαν ή τους υπέθαλψαν.

Ο κ. Τζαμτζής είχε απασχολησει το πανελλήνιο και παλιότερα, όταν είχε δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Σκύδρας, του οποίου ήταν μ΄΄ελος.

Εκεί, μεταξύ άλλων, είχε φέρει προς συζήτηση το θέμα της ενίσχυσης του τοπικού Αετού Σκύδρας με 3 εκατομμύρια δραχμές για να αγοράσει ένα παιχνίδι (!), αλλά και της είσπραξης ενός τεράστιου ποσού, για την ανακατασκευή του γηπέδου της Σκύδρας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004!!!

Δείτε και το βίντεο, που βρήκε το seleo.gr