Στο εισαγγελέα ο Κούγιας

Ο αθλητικός εισαγγελέας,Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάλεσε στο γραφείο του αύριο το πρωί, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση του Χριστόφορου Ζωγράφου. Επίσης θα κληθεί να μιλήσει και για την αναβολή του αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ.

Σχετική ανακοίνωση εξέφωσε η αχαϊκή ΠΑΕ, δηλαδή ο Αλέξης Κούγιας: «Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για αύριο Τρίτη 25/11/2014 τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιο Κούγια για να δώσει ένορκη κατάθεση για τα όσα συνέβησαν εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από συμπεριφορές προσώπων των οποίων τα ονόματα έχουν δημοσιοποιηθεί και εξαιτίας αυτών των συμπεριφορών ανεβλήθη η συνάντηση μεταξύ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. ΑΕΚ η οποία είχε ορισθεί για την 16/11/2014 και η οποία ακόμα δεν έχει διεξαχθεί.

Ο κ. Κούγιας εκλήθη να καταθέσει όχι ως ένορκος αλλά και ως πολιτικός ενάγων ανωμοτί δηλαδή χωρίς όρκο, αφού η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σε όλα αυτά τα αδικήματα τα οποία διερευνάται αν έχουν διαπραχθεί είναι μαζί με τους Ζωγράφο και Σαρρή παθούσα.

Τα εγκλήματα τα οποία διερευνώνται και αναζητούνται οι δράστες είναι:

1) Απόπειρα ανθρωποκτονίας,

2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας,

3) Εκβίαση και

4) Παράβαση καθήκοντος».