« Άντε να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε»

«Δεν είναι τυχαίο που πάνε στο Παρίσι… Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός… Άντε να τους φωτίσει ο Θεός να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τους δανειστές ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, σχολιάζοντας την αυριανή συνάντησή τους με κυβερνητικά στελέχη στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Οι δικοί μας πάνε μελετημένοι… Έχουμε απτό παράδειγμα τον προϋπολογισμό του 2013… Σκούζανε συνέχεια για και διαψεύστηκαν… Δεν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα θα τούς το αποδείξει ο κ. Χαρδούβελης».

Όσον αφορά θέματα του υπουργείου του, τόνισε ότι η τιμή του γάλακτος έχει πέσει στα 96 με 98 λεπτά, αλλά πρόσθεσε ότι δεν τον χαροποιεί αυτό, γιατί μπορεί να πέσει και άλλο. «Υπάρχουν και προσφορές και εκπτώσεις στο γάλα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο παρεμπόριο, ο υφυπουργός επισήμανε ότι χάνονται 15 – 17 δισ. ευρώ. «Είναι πρόκληση για μένα αυτό το θέμα… Χτυπάμε τη μαρίδα και το γόνο, δεν φτάνει, καρχαρίες είναι τα τελωνεία και οι πύλες εισόδου. Εκεί είναι το αίτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι υπάρχει συνεννόηση με τα συναρμόδια υπουργεία για μέτρα αντιμετώπισης του παρεμπορίου.

Πηγή : skai.gr