Πέρασε η επιστολή του ΠΑΟΚ

Η επιστολή που είχε προτείνει ο Δικέφαλος να σταλεί στην ΕΠΟ έγινε δεκτή από τη Σούπερ Λίγκα, με την υποσημείωση να μην υπάρχει στοχοποίηση των διαιτητών από τις ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ δέχεται το κείμενο του ΠΑΟΚ, απλά θέλει να υπάρχει ο όρος ότι οι παράγοντες δεν θα στοχοποιούν τους διαιτητές με εμπρηστικές δηλώσεις.

Ας θυμηθούμε την επιστολή της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών».