Έτοιμος για Μπάρτσα ο Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ότι απέναντι του έχει μία μεγάλη πρόκληση, η οποία ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας τεχνικός του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, δηλώνει έτοιμος και καλεί τους παίκτες του να… θυσιαστούν εντός γηπέδου για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: «Θεωρώ ότι είναι σπουδαία εμπειρία που η Μπαρτσελόνα έρχεται στην Κύπρο και θα την αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας. Αυτή είναι η χαρά του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας θεσμός που σου δίνει μεγάλα παιχνίδια. Το βαθμό δυσκολίας τον ξέρουμε. Το αντιμετωπίσαμε με ικανοποιητικό τρόπο στο πρώτο ματς, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό με τη Μπαρτσελόνα. Θα είναι τεστ αντοχής. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μας. Είναι στην έδρα μας. Πρέπει κι εμείς απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο να δείξουμε τη δυναμική μας, να θυσιαστούμε μέσα στο γήπεδο».
Σε σύγκριση με αυτόν του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη: «Το κάθε ματς είναι διαφορετικό, άσχετα αν το ζευγάρι είναι το ίδιο. Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις από πλευράς Μπαρτσελόνα. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως κομπιούτερ. Επειδή είναι ματς στην έδρα μας θα πρέπει να μας είναι οδηγός το ματς με την Παρί ώστε να ψάξουμε πιο πολύ τις ευκαιρίες μας».

Για το αν δίνει εμπειρία ο αγώνας με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Γενικά στις ομάδες μετράει η φανέλα και οι εμπειρίες που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος και οι παίκτες στη διοργάνωση. Όσο περισσότερο βλέπεις αυτή την εικόνα, μπορεί να έχεις μεγαλύτερο κίνητρο και να αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό που μετράει περισσότερο τώρα είναι ότι η ομάδα μας πάλεψε όλα τα παιχνίδια και αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί ίσως να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αλλά σε γκρουπ με Μπαρτσελόνα και Παρί ξέραμε ότι εμείς και ο Άγιαξ θα είχαμε δύσκολο έργο».