Στο Αφγανιστάν ο Ρεχάγκελ!

Ο Ότο Ρεχάγκελ παίρνει αύριο το αεροπλάνο και πηγαίνει στο… Αφγανιστάν!

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής μας, που ουσιαστικά έχει αποχωρήσει από τους πάγκους, μετά την σύντομη θητεία του στην Χέρτα Βερολίνου, ξοδεύει τον χρόνο του σε άλλες δραστηριότητες και σήμερα θα βρεθεί στο Αφγανιστάν, μαζί με μία αντιπροσωπεία της Ευαγγελικής και Καθολικής Εκκλησίας, για να επισκεφτούν την γερμανική στρατιωτική δύναμη, που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο ρόλος του Ρεχάγκελ είναι να κάνει προπόνηση τους στρατιώτες με προγράμματα επιπέδου Μπουντεσλίγκας, και στο τέλος, θα φτιάξει μια ομάδα, η οποία θα παίξει υπό τις οδηγίες του ένα τουρνουά με τις ομάδες των άλλων στρατιωτικών δυνάμεων, που βρίσκονται στο Αφγανιστάν. Μάλιστα, ο νικητής του τουρνουά θα πάρει πριμ(!), που προσφέρει η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς και επίσημες εμφανίσεις της Εθνικής Γερμανίας, με τις υπογραφές των παικτών, μπάλες και άλλα ποδοσφαιρικά είδη.

Ο Ρεχάγκελ, όπως και όλη η αποστολή από τη Γερμανία θα μείνει στο Αφγανιστάν 5 μέρες και τα βράδια έχουν προγραμματιστεί ανοιχτές συναντήσεις με τους στρατιώτες για να τους μεταφέρει τις εμπειρίες του από τα γήπεδα και τη ζωή.

Αυτή η επίσκεψη δεν είναι η πρώτη του Ρεχάγκελ σε τέτοιους χώρους, καθώς πριν από ένα χρόνο, είχε επισκεφτεί την γερμανική στρατιωτική δύναμη στο Κόσοβο.