Κινητό… παράπτωμα ο Πανιώνιος!

Κάποτε ήταν μια από περήφανος και αξιόλογες ομάδες. Σήμερα πραγματικά είναι να απορεί κανείς με τον ξεπεσμό του Πανιωνίου, που κρατιέται με τα…. σωληνάκια.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απασχολεί και τα συμβούλια της Λίγκας, καθώς μαζί με τον ΟΦΗ είναι οι δύο ομάδες, που κατέθεσαν αίτηση υπαγωγής σε άρθρα του πτωχευτικού κώδικα, συμπεριλαμβάνοντας και χρήματα ποδοσφαιριστών, κάτι που απαγορεύεται.

Οι συνέπειες είναι μηδενισμός μέχρι να αποσυρθεί η προσφυγή στη δικαιοσύνη, αλλά η Λίγκα έδωσε στους δύο παραβάτες ενάμιση μήνα προθεσμία. Είναι ξεκάθαρο πως το μπλοκ που διοικεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχει… φίλο τον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ.

Σήμερα, ήρθε ένα άλλο χτύπημα για την πολύπαθη ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με 150.000 ευρώ «λόγω υποτροπής» σε ότι είχε να κάνει με την «ακρόαση και παροχή διευκρινίσεων για μη κατάθεση μέχρι σήμερα της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η συγκεκριμένη ποινή έρχεται για να βυθίσει ακόμα περισσότερο τον Πανιώνιο στα προβλήματά του, μιας και είναι δεδομένο πως η ΠΑΕ δεν έχει την άνεση να εξοφλεί τέτοια πρόστιμα, από τη στιγμή που προσπαθεί με χίλιους κόπους να βγάλει τη σεζόν.