Πάει στο χιόνι και στο… κρύο

Μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, που μάλλον ήρθε… κουτί στον ΠΑΟΚ, σε μία περίοδο, που οι παίκτες του έπιασαν τα… κόκκινα, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό Μινσκ στο Μπορίσοφ.

Ο ΠΑΟΚ πετά στις 3μμ της Τρίτης για τη Λευκορωσία με πτήση τσάρτερ και στο Μινσκ, όπου θα καταλύσει η αποστολή, την περιμένει χειμώνας, έστω κι αν τα πράγματα δεν είναι πολύ δύσκολα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μινσκ χιόνιζε, η θερμοκρασία έπεσε γύρω στο -6, ενώ τα μεσάνυχτα το θερμόμετρο στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας έδεινε -3 βαθμούς Κελσίου. Κρύο, αλλά όχι τόσο φοβερό.

Ο ΠΑΟΚ θα μείνει στο Μινσκ, όπως και η Ντιναμό. Και οι δύο ομάδες δεν θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν προπόνηση στο Μπορίσοφ, όπου θα γίνει το παιχνίδι της Πέμπτης, καθώς αυτή η πόλη είναι περίπου 1 – 1,5 ώρα δρόμο, με άσχημο οδικό δίκτυο. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει την προπόνησή του στο προπονητικό κέντρο της Ομοσπονδίας της Λευκορωσίας στις 8μμ, ενώ η συνέντευξη τύπου θα δοθεί στις 6.30μμ στο ξενοδοχείο Pekin στο Μινσκ και στη συνέχεια η ομάδα θα φύγει για προπόνηση.

Στις 7μμ,, στο ίδιο ξενοδοχείο θα δώσει συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Λευκορώσων, Βλάντιμιρ Ζουράβελ.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Λευκορωσία χωρίς τον Μακ, που έχει τη θλάση, ενώ αβέβαιο είναι το αν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Μαντούρο, ο οποίος είχε ένα μυϊκό πρόβλημα και μόλις χθες ξεκίνησε πάλι τροχάδην.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον Τζιόλη, ο οποίος έκανε τροχάδην και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ και ο Τζαβέλλας δεν κάνει φουλ πρόγραμμα.

Η ομάδα θα κάνει την προπόνησή της το μεσημέρι της Τρίτης στην Τούμπα και στη συνέχεια θα φύγει για το αεροδρόμιο για να πετάξει για το Μινσκ.