Έχασε το χέρι του ποδοσφαιριστής

Μια παράξενη υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην πόλη, στην οποία είχε δώσει το καλοκαίρι του 2013 ο ΠΑΟΚ φιλικό παιχνίδι με την Ανζί Μαχατσκάλα!

Στο Μπρουκ αν ντερ Μουρ, μία έκρηξη στις 3.30πμ τάραξε την ησυχία της μικρής αυτής πόλης και όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα, απ΄ όπου ακούστηκε ο θόρυβος, βρήκε δύο ανδρες αιμόφυρτους στο πάτωμα.

Στην χειρότερη κατάσταση ήταν ο 28χρονος Αντρέας Σίκερ, ποδοσφαιριστής της ΣΒ Χορν, ομάδας της Β΄ Εθνικής. Στα χέρια του έσκασε ένα βεγγαλικό, με αποτέλεσμα, να αναγκαστούν οι γιατροί να του ακρωτηριάσουν το αριστερό χέρι και ύστερα από πολύωρη επέμβαση να του σώσουν το δεξί, στο οποίο, όμως, θα χρειαστεί κι άλλες επεμβάσεις…

Η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμα ίχνη από πυροτεχνήματα, που δεν ήταν αυτοσχέδια, αλλά αγορασμένα…

Ο Σίκερ έχει παίξει και στην μεγάλη κατηγορία της Αυστρίας, έχει φορέσει και τη φανέλα της Αούστρια Βιέννης, έχει παίξει 17 φορές στην Εθνική Ελπίδων της Αυστρίας.

Τελευταία ήταν εκτός δράσης, γιατί είχε κάνει επέμβαση στους χιαστούς…

Προπονητής του άτυχου ποδοσφαιριστή της ΣΒ Χορν, είναι ο Κριστόφ Βέστερτάλερ. Είναι αυτός, που τη σεζόν 1991-92, είχε σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Σβαρόφσκι Τιρόλο!