Άλλο Σούπερ Λίγκα, άλλο Γ΄Εθνική

To πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα συνεχιστεί από εκεί, που σταμάτησε. Σε αντίθεση με την Σούπερ Λίγκα, η Γ΄Εθνική δεν κάνει άνω – κάτω το πρόγραμμά της λόγω των διακοπών κι έτσι την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η αγωνιστική, που ήταν να γίνει την προηγούμενη, αλλά αναβλήθηκε.

«Αυτή την Τετάρτη δεν θα γίνουν παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα από εκεί και μετά, πάμε για Κυριακή, πάντα με την προϋπόθεση πως η ΚΕΔ θα ορίσει διαιτητές. Εάν συμβεί αυτό, τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε, εμείς δεν αναβάλουμε αγωνιστικές, όπως συμβαίνει στη Σούπερ Λίγκα», τόνισε, μιλώντας στο novasports.gr.

Το… κανονικό, βέβαια, είναι αυτό, που κάνει η Γ΄ Εθνική, απλά η Σούπερ Λίγκα δημιούργησε… δεδικασμένο, όταν πήγε πίσω την 6η αγωνιστική, που είχε και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, όταν ανέβαλε τα πρωταθλήματα ο Ανδριανός, λόγω του θανάτου οπαδού του Εθνικού, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο παιχνίδι Ηρόδοτος – Εθνικός. Έτσι, η Λίγκα αναγκάστηκε τώρα να πάει την 11η αγωνιστική στο τέλος…

Σε ότι αφορά την Γ΄ Εθνική, μετά και την ξεκάθαρη δήλωση του Τζανόπουλου, που είναι υπεύθυνος της κατηγορίας, την Κυριακή θα γίνει η 8η αγωνιστική, στην οποία συμπεριλαμβάνεται κι ο αγώνας Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης, που θα διεξαχθεί στην Καβάλα.