Όταν ο Μανάβης μιλάει για ΠΑΟΚ

Για τους παλιότερους είναι ένας θρύλος της κερκίδας, γι΄ αυτούς που έζησαν δίπλα του ήταν ο… Στρατηγός.

Ο Μάκης Μαυρομιχάλης ή αλλιώς “Μάκης ο Μανάβης”, που για περισσότερες από δύο δεκαετίες “δέσποζε” στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, βγήκε το βράδυ της Δευτέρας στον Arena FM και μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Τουρσουνίδη.

Είπε μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της ασπρόμαυρης κερκίδας, που έχει πάνω από 20 χρόνια να πατήσει στην Τούμπα…

“Πάμε να πάρουμε λένε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι μισό πρωτάθλημα, αφού λείπουν οι μισές ομάδες. Κυρίως η ΑΕΚ, αλλά κι ο Άρης και ο Ηρακλής. Με 4,5 παίκτες μπορείς να τη βγάλεις καλά; Έχουμε 14 παίκτες, Οι 5 είναι οι καλοί, οι άλλοι είναι για τον κάδο. Έχει καβούρια, δεν βάζει κέρματα, να βάλει κανένα χέρι στην τσέπη να φέρει κοστούμι από την Τσιμισκή.

Ο ΠΑΟΚ κάνει σα τις νοικοκυρές, που τώρα με την κρίση, πηγαίνουν στη λαϊκή στη 1 το μεσημέρι, να πάρουν το σπανάκι, που έκανε 1,5 ευρώ, με μισό ευρώ. Όλες τις μεταγραφές που κάνουν αυτοί, από τότε που έφυγε ο Βουλινός, είναι σαν θέλεις παπούτσια και αντί να πας στην Τσιμισκή να βγάλεις γούστο, να πας και να τα παίρνεις από το παζάρι στην Ηλιούπολη. Όλους τους νοιάζει να παίρνουν το μισθό τους, τίποτα άλλο.

Πήγαν μέσα στα μεγαθήρια και βγάλανε τον Μποροβήλο πρόεδρο. Αυτά είναι προπονημένα εγκλήματα. Τον ΠΑΟΚ τον στείλανε εκατομμύρια χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένα μωρό, και τον κάναμε πρωταθλητή. Αυτοί τον πήγαν πίσω. Τον Ολυμπιακό τον είχαμε γκόμενα 23 χρόνια, όταν έσπαγε η παράδοση, εμένα με είχαν θαλαμοφύλακα στο 7ο Αστυνομικό Τμήμα της Τούμπας. Ήταν για να γίνει το έγκλημα”