Πάτσης: «Δεν είναι καν άνδρας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ανδρέας Πάτσης εναντίον του Βαγγέλη Πλεξίδα, σε συνέντευξη του βάζοντας τέλος ουσιαστικά στο όποιο ενδιαφέρον του για την αγορά της ΑΕΛ.

«Δεν γνωρίζω τις δηλώσεις που έκανε το αγόρι. Δεν διαβάζω γιατί ταξιδεύω πολύ λόγω υποχρεώσεων στη Σούπερ Λιγκ», είπε ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου!

Αφού οι δημοσιογράφοι του γνωστοποίησαν τις δηλώσεις ο Ανδρέας Πάτσης απάντησε:

«Έχει δίκιο να λέει ο Πλεξίδας πως εγώ δεν είμαι σοβαρός γιατί εγώ δεν έχω ρίξει καμία ομάδα με πλαστές εγγυητικές. Επειδή ο κ. Πλεξίδας θεωρεί του σιναφιού σοβαρούς επιχειρηματίες, έχει απόλυτο δίκιο. Ο κ. Πλεξίδας μία ομάδα είχε και την έριξε στα τάρταρα. Διέλυσε ένα σωματείο ιστορικό και προφανώς όσον αφορά την επιχειρηματική δραστηριότητα και την ηθική υπόσταση δεν έχουμε καμία σχέση οι δυο μας. Το τρελό αγόρι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό όταν μιλάει και όσον αφορά το θέμα της δημοσιότητας αυτός έγινε γνωστός από τις καταδικαστικές αποφάσεις και τις πλαστές εγγυητικές. Το ποιος έχει λεφτά και ποιος δεν έχει φαίνεται από το ποιος κατέθεσε πλαστές εγγυητικές. Εμείς έχουμε κανονικότατες εγγυητικές. Επειδή είναι πάρα πολύ λίγος για να με κοιτάξει στα μάτια, επειδή δεν είναι καν άντρας γι’ αυτό τον λέω τρελό αγόρι, κρυβόταν και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα».