Ανανέωσε Χαραλαμπίδη, ψάχνει για παίκτη

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα της Τρίτης με την Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία.

Ο 38χρονος γκαρντ πήγε κατ΄ ευθείαν σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις, με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκης, και η διάγνωση δικαίωσε, δυστυχώς, τους φόβους. Ο Χαραλαμπίδης έπαθε ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει στο χειρουργείο την Παρασκευή και θα μείνει 3-4 μήνες εκτός δράσης.

Μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη, και προκειμένου να στηρίξει τον αθλητή, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να κάνει χρήση του όρου του συμβολαίου του και να το ανανεώσει μέχρι το 2016, όταν ο Χαραλαμπίδης θα είναι 40 ετών! Την απόφαση αυτή, την ανακοίνωσε στον Χαραλαμπίδη ο ίδιος ο Πρέλεβιτς, που επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

Πλέον, με δεδομένο ότι ο Χαραλαμπίδης θα χάσει όλη την κανονική περίοδο, στον ΠΑΟΚ άρχισαν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να πάρουν κάποιον παίκτη στη θέση του, καθώς η ομάδα είναι μέσα σε τρεις στόχους και ο Μαρκόπουλος θα χρειαστεί έναν παίκτη ακόμη στην περιφέρεια.

Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν να δουν τι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και τι χρηματα θα μπορούν να ξοδέψουν.