Ραντεβού Γαλανού με Όλιβερ!

Συνάντηση με τον Λουίς Όλιβερ, τον Ισπανό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον Άρη, έχει προγραμματισμένη για σήμερα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός! H συνάντηση είχε προγραμματιστεί πριν τα χθεσινά γεγονότα με την αποχή των παικτών από την προπόνηση, αλλά ως τώρα δεν έχει ακυρωθεί και λογικά θα γίνει.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει επαφές με την ισπανική πλευρά, πριν από περίπου ένα μήνα είχε κάνει ακόμη ένα ραντεβού και σήμερα έχει στο πρόγραμμα συνάντηση με τον Όλιβερ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας.

Ο Γαλανός, προφανώς διαπίστωσε ότι δεν είναι εύκολο να τρέξει τον Άρη μόνος του, τόσο διοικητικά, όσο και οικονομικά, ψάχνει συμμαχίες και αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωση του Όλιβερ, προσπαθώντας να διαπιστώσει αν το έδαφος είναι πρόσφορο κι αν ο Ισπανός συζητά το ενδεχόμενο να γίνουν “συμπαίκτες” στην προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Όλιβερ είχε καταθέσει γραπτή πρόταση στον ΑΣ Άρης, με την οποία έκανε γνωστό ότι βάζει 300.000 ευρώ με την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας και συνολικά 1.000.000 ευρώ την πρώτη χρονιά, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ και άλλα 4.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να γίνει ο Άρης και πάλι ΠΑΕ.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, τονίζουν ότι τα χρήματα είναι υπαρκτά και διαθέσιμα και ο Γαλανός ξεκίνησε συζητήσεις με την πλευρά των Ισπανών.

Απομένει να φανεί, η κατάληξη που θα έχουν…