Αποχή έκαναν στον Άρη!

Όπως είχε αναφέρει το Thessports από το Σάββατο (διαβάστε εδώ), οι παίκτες του Άρη ήταν αποφασισμένοι να κάνουν αποχή, αν η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα, που τους απασχολεί.

Πρόκειται για το θέμα των ιδιωτικών συμφωνητικών, καθώς οι παίκτες του Άρη είναι ερασιτέχνες, αγωνίζονται με προφορικές συμφωνίες, και εκτός της προκαταβολής, που ο καθένας έχει πάρει, κανείς δεν τους εγγυάται ότι θα πάρουν άλλα χρήματα μέσα στη σεζόν. Γι΄ αυτό το λόγο, είχαν ζητήσει να υπογραφούν τα ιδιωτικά συμφωνητικά, με τα ποσά, που έχει συμφωνήσει ο καθένας, για να νιώθουν εξασφαλισμένοι.

Μέχρι και χθες, τα συμφωνητικά δεν είχαν υπογραφεί, και χθες αποφάσισαν να κάνουν αποχή από την προπόνηση, ως αντίδραση για την αδιαφορία της διοίκησης στο πρόβλημά τους. Πριν τη χθεσινή προπόνηση, συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια, κάλεσαν τον Κάμπος και τον Τοπαλίδη και τους ενημέρωσαν για τον λόγο, που δεν θα κάνουν προπόνηση.

Κάμπος και Τοπαλίδης προσπάθησαν να τους αλλάξουν γνώμη, καθώς την Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα, και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες, αλλά οι παίκτες τόνισαν ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν στην δουλειά τους υπό αυτές τις συνθήκες και υπό καθεστώς αβεβαιότητας.

Μάλιστα, εκτός από το οικονομικό, στο οποίο είναι ξεκρέμαστοι, είναι και το θέμα της ασφάλισης, καθώς οι περισσότεροι ως ερασιτέχνες, παίζουν ανασφάλιστοι.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, ο Γαλανός κάλεσε τους παίκτες το μεσημέρι στα γραφεία για να συζητήσουν το θέμα και να βρουν μία λύση.

Από την διοίκηση, τονίζουν ότι το θέμα της ασφάλισης θα καλυφθεί με συμφωνία με ιδιωτική εταιρία, ενώ για το θέμα των ιδιωτικών συμφωνητικών, δεν δόθηκε κάποια σαφή απάντηση.