Πως περνάει ο ΠΑΟΚ

MINΣΚ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 8μμ την Ντιναμό Μινσκ, εδώ στη Λευκορωσία, και το βασικό ζητούμενο, για να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης, είναι να μην φέρει χειρότερο αποτέλεσμα από την Γκινγκάμπ, που την ίδια ώρα υποδέχεται την Φιορεντίνα!

Ο Δικέφαλος έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Γάλλους και σε περίπτωση που φέρει χειρότερο αποτέλεσμα απ΄ αυτούς, αποκλείεται από την συνέχεια της διοργανωσης, καθώς η διαφορά δεν θα μπορεί να καλυφθεί την τελευταία αγωνιστική στο ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ!

Εφόσον ο ΠΑΟΚ φέρει το ιδιο αποτέλεσμα με τους Γάλλους και παραμείνει η διαφορά στους 3 βαθμούς, θα χρειάζεται νίκη με 2-0 στην Τούμπα (όσο είχε χάσει στη Γαλλία) για να περάσει, καθώς έχει καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων.

Αν ο ΠΑΟΚ φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκινγκάμπ σήμερα, τότε θα του αρκεί απλή νίκη, έστω και με 1-0 στην Τούμπα, για να περάσει στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, με Φιορεντίνα (αν κάνει δύο ήττες) και Γκινγκάμπ στους 10 βαθμούς, αυτός που μένει έξω θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι σημερινοί αγώνες :

Ντιναμό Μινσκ – ΠΑΟΚ

Γκινγκάμπ – Φιορεντίνα

Η 6η αγωνιστική :

ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ

Φιορεντίνα – Ντιναμό Μινσκ

Η βαθμολογία:

Φιορεντίνα 10

Γκινγκάμπ 7

ΠΑΟΚ 4

Ντιναμό Μινσκ 1