Απογοήτευση στο… φουλ

Για πρώτη φορά ο Σούλης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε τόσο απογοητευμένος. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί.

Κάνοντας ένα γενικό σχόλιο για το παιχνίδι είπε:

«Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν θα ψάχουμε για δικαιολογίες. Προσπάθησαν πολύ τα παιδιά.  Δεν είχαμε όμως καθαρές φάσεις. Σίγουρα μας λείπαν κάποια παιδιά με τις κόκκινες, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Καταλαβαίνω τον κόσμο που φωνάζει και για μένα. Αλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

 Για το ότι δεν έκανε ευκαιρίες ο Άρης είπε:

«Είναι και το πως παίζουν οι αντίπαλοι. Δε νομίζω πως γενικά και οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν φάσεις. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Υπεύθυνος πάντα είναι ο προπονητής».

Για τη συνέχεια είπε:

«Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, αλλά αν δεν κερδίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Συνέχεια  αυτό λέμε. Είναι και κάτι άλλα προβλήματα που μας επηρεάζουν. Μην το ρίχνουμε όμως πάντα και στην ψυχολογία»

Για τα διοικητικά είπε:

«Δεν μπορώ να αναφερθώ στα διοικητικά. Αμα ήταν έτσι να μην παίζαμε. Εγώ κοιτάω τα αγωνιστικά όπου είμαι υπεύθυνος να τα κρατώ μακριά από τους παίκτες. Προσπαθούν τα παιδιά, τα δίνουν όλα. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο αυτό».

Ο προπονητής του Άρη δεν έκρυψε την απογοήτευσή του

«Είμαι απογοητευμένος, αλλά προσπαθώ να δώσω δύναμη σε όλους στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Ξέρω που βρίσκομαι. Ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος θα ειχαμε άγχος. Αλλά τα πράγματα φαίνονται. Από το 60’-65’ και μετά υπάρχει πρόβλημα. Παίζει και ο αντίπαλος όμως δεν είμαστε μόνο εμείς».