«Η απραξία ήταν πρόβλημα, αλλά τρέχουμε πολύ»

Ο Άγγελος Ανστασιάδης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο σημερινό παιχνίδι. Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τόνισε ότι έγιναν πολλά λάθη στον αγώνα κάτω υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά το σημαντικό στοιχείο της ομάδας του ΠΑΟΚ, είναι ότι τρέχει πολύ και έχει θέληση.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και ήταν λογικό να κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Δεν μπορείς να υπολογίσεις σε τέτοιο γήπεδο κάποια πράγματα με αποτέλεσμα να έχουν πολλά προβλήματα τα παιδιά.

Ήταν φανερό να υπάρχει πρόβλημα και από την αγωνιστική απραξία. Χρειαστήκαμε μία ώρα για να βρούμε τα πατήματα μας. Να τρέξουμε, να δώσουμε γρήγορες πάσες.Για να κάνουμε ότι κάνουμε τόσο καιρό στο γήπεδο.

Σε κανέναν δεν κάνει καλό η αγωνιστική απραξία. Ούτε στην ομάδα, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε στους παίκτες, ούτε στον κόσμο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία αναβολή.

Εκτός από την θέληση των παιδιών να νικήσουν τις αντίξοες συνθήκες, το κακό γήπεδο και την αγωνιστική απραξία, ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα μας είναι ότι τρέχουμε. Τρέχουμε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.