Καλά ο Κλάους, θλάση ο Κατσικάς

ΜΠΟΡΙΣΟΦ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Οι αντιδράσεις του Κλάους μετά το 2ο γκολ που πέτυχε, προκάλεσαν ανησυχίες σχετικά με το αν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, αλλά μετά το τέλος του αγώνα, οι ανησυχίες έφυγαν.

“Δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια κάκωση στο πέλμα είναι. Θα δούμε για τον Πανθρακικό την Κυριακή, για τον Ολυμπιακό δεν νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα” είπε ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Οικονομίδης, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

“Πονούσα πάρα πολύ γι΄ αυτό αντέδρασα έτσι μετά το τελος. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό” είπε ο Αθανασιάδης, που αναφέρθηκε και στο παιχνίδι. “Δεν είναι ότι ξυπνήσαμε στο τέλος, από το 1ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι και ψαχναμε το γκολ. Έτυχε να έρθουν τα γκολ στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες εδώ, με τόσο κρύο” σχολίασε ο σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Με πρόβλημα φεύγει από την Λευκορωσία ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος έπαθε θλάση στον δικέφαλο και όπως τόνισε ο γιατρός του ΠΑΟΚ, θα μείνει τρεις εβδομάδες έξω, οπότε… καλό 2015 για τον Κατσικά.

Πρόβλημα έχει και ο Τζιόλης, μια ενόχληση στον δεξί προσαγωγό, αλλά περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν γι΄ αυτόν από αύριο.