Πάμε να φύγουμε από δω…

ΜΙΝΣΚ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που μετατρέπουν την παραμονή στη Λευκορωσία σε ταλαιπωρία, αλλά και η αλλαγή του προγράμματος στο πρωτάθλημα, οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην απόφαση να αλλάξουν ελαφρώς το πρόγραμμα και να επιστρέψουν μια ώρα αρχύτερα στη Θεσσαλονίκη!

Με βάση το αρχικό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα πετούσε μετά το μεσημέρι αφού θα έκανε και μια προπόνηση στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, καθώς την Κυριακή θα αντιμετώπιζε λογικά τον Αστέρα Τρίπολης.

Από την ώρα που το πρόγραμμα άλλαξε κι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τούμπα με τον Πανθρακικό, αλλά και με δεδομένο ότι στη Λευκορωσία κάνει τέτοιο κρύο, που η προπόνηση είναι ταλαιπωρία, προτιμήθηκε να πετάξει η ομάδα στις 12 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας, να κάνει μια ελαφρά προπόνηση με την αφιξη στη Θεσσαλονίκη κι οι παίκτες να πάνε για ξεκούραση.

Σήμερα – αύριο θα καταστεί σαφές και σε τι κατάσταση θα είναι ο Τζιόλης, αλλά και το πως είναι το πόδι του Κλάους. Και για τους δύο, η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν είναι σίγουρη, με δεδομένο και το ότι την Τετάρτη είναι πιο απαραίτητοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.