Σίριαλ με πολλά…. επεισόδια

Μέχρι τις 15 του Δεκέμβρη αποφάσισε ο Βαγγέλης Πλεξίδας να περιμένει υποψήφιους επενδυτές, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις ανάκαμψης για την μέχρι πρότινος ανενεργή ΑΕΛ…

Κυρίως όμως να ξορκίζει την κακή προπονητολογία και μεταγραφολογία, για να μην διαταρχθεί μια ομάδα που πρόσφατα είχε κυρηχθεί εκτός λειτουργίας. Απ’ ότι φαίνεται το σίριαλ ΑΕΛ έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Αφορμή για την ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω ήταν ένα ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Σάκη Τσιώλη, σε γνωστό σημείο της Λάρισας:

«Η λάσπη στο πρόσωπό της Διοίκησης είναι αναμενόμενη και δεν ενοχλεί πλέον. Δεν θα επιτρέψουμε όμως την παραμικρή αναταραχή στο αγωνιστικό τμήμα, στην ομάδα που μπροστά της έχει έναν μεγάλο στόχο.

Η προπονητολογία και η μεταγραφολογία όχι μόνο δεν κάνουν καλό, αντιθέτως, κάνουν ζημιά κι εξυπηρετούν αυτούς που θέλουν το μέλλον της ομάδας μας αβέβαιο. Πρώτο μέλημα όλων μας είναι και θα πρέπει να είναι, να προφυλαχθεί η ομάδα και τα συμφέροντά της.

Η ΑΕΛ έχει και προπονητή και ποδοσφαιριστές ικανούς και μπροστά της έχει πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Όσοι προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα θα μας βρουν απέναντί τους.
Εκ της Διοικήσεως»