Ξανά το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ

Επαναλαμβάνεται το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ενώ σύμφωνα με την ίδια απόφαση έπεσε  η ποινή κεκλεισμένων των θυρών του Άρη από τρεις σε δυο αγωνιστικές κάτι που σημαίνει ότι με την ΑΕΚ ο Άρης θα αγωνιστεί με κόσμο, που του είχε επιβληθεί από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 18/10, το οποίο θυμίζουμε πως διακόπηκε 42 δεύτερα πριν το ημίχρονο με το σκορ στο 31-33 υπέρ του Δικέφαλου.

Σχετικά με το παιχνίδι θα πρέπει να κατατεθεί το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ. Σε επικοινωνία μας με το γραφείο τύπου του ΕΣΑΚΕ, μας είπαν ότι Δευτέρα θα ξέρουμε το πώς και το πότε θα γίνει το ντέρμπι των αιώνιων της Θεσσαλονίκης, είτε από εκεί που σταμάτησε είτε από την αρχή.

Η ανακοίνωση της απόφασης: «Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αρ. 95/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται εν μέρει την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Μεταρρυθμίζει την υπ’ αρ. 50/24-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Μειώνει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) των δύο (2) αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στην προσφεύγουσα ως άνω Κ.Α.Ε. κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 24 α του οικείου Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού, για το παράπτωμα της πρόκλησης επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, σε μια (1) αγωνιστική. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».

Το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 96/28-11-2014 απόφαση του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003». Ακυρώνει την υπ’ αρ. 51/29-10-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ. Δικάζει επί της από 18-10-2014 ενστάσεως  της προσφεύγουσας. Δέχεται αυτήν. Ακυρώνει την απόφαση των διαιτητών να προβούν στην οριστική διακοπή του αγώνα καλαθοσφαίρισης του πρωταθλήματος Α1 Κατηγορίας Ανδρών που διεξήχθη στις 18-10-2014, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον, μεταξύ της ομάδας της ως άνω ΚΑΕ και αυτής της «ΚΑΕ ΠΑΟΚ». Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».