Αιμάτωμα ο Κλάους, 3 εβδομάδες ο Κατσικάς

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις… τρέχουν κι αυτό «ανάγκασε» παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Λευκορωσία να κάνουν προπόνηση. Οσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τη Ντιναμό Μινσκ έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση και θεραπεία και οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τα… σημαντικά ωστόσο έρχονται από το ιατρικό δελτίο της ομάδας. Η ακτινογραφία του Αθανασιάδη στο χτυπημένο δεξί του πόδι, έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα (κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο) κι ότι ταλαιπωρείται από ένα απλό αιμάτωμα. Στον ποδοσφαιριστή έχει ήδη χορηγηθεί ιατροφαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα το συντομότερο δυνατόν. Με τον Πανθρακικο θα αποφασιστεί αύριο αν θα παίξει, το πιο πιθανό είναι να μην παίξει, με τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα παρών.

Οσον αφορά στον Γιώργο Κατσικά, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Στα υπόλοιπα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου στο «Μπορίσοφ Αρένα» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολουθεί συντηρητική θεραπεία κι αγωγή. Θα ξεκουραστεί την Κυριακή και δεν θα παίξει με τον Πανθρακικό, με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος για να παίξει στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη.

Ο Ρόμπερτ Μακ που όλες αυτές τις μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα έχει σημειώσει πολύ μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας ρυθμούς σχεδόν στο 70% δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κοντά στην επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα αποκατάστασης δίχως ενοχλήσεις. Οι Ποζατζίδης, Πόζογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά».